entrepreneurial

عوامل مؤثر در موتور محرکه کارآفرینی

در این بخش عوامل مؤثر بر روند کارآفرینی را بررسی می‌کنیم.

کارآفرین می‌تواند یک قهرمان باشد.

جایگاهی که کارآفرین با موفقیت‌های خود کسب می‌کند و راه‌حل‌هایی که به عنوان مدل برای اقتصاد جامعه ارائه می‌دهد، می‌تواند او را در جایگاه قهرمان اقتصادی یک کشور قراردهد.

دوره‌های آموزش کارآفرینی رو به افزایش هستند.

دانشکده‌ها و دانشگاه‌های زیادی اکنون به کارآفرینی توجه نشان داده‌اند و تحت تأثیر علاقه مردم به راه‌اندازی کسب‌وکارهای شخصی، دوره‌هایی را در زمینه کارآفرینی ارائه می‌دهند تا علاقمندان و دانشجویان به طور علمی و کاربردی آموزش ببینندو بتوانند حرفه جذاب و مورد علاقه خود را انتخاب کنند.

آینده از آن کسب‌وکارهای خدماتی است.

به خاطر هزینه‌های پایین راه‌اندازی، کسب‌وکارهای خدماتی در حال رشد هستند و فرصت‌های بسیاری را در اختیار کارآفرینان قرار می‌دهند و لزوماً هم در زمینه فناوری‌های پیشرفته نیستند.

پیشرفت‌های فناورانه به کمک کارآفرینان آمده‌اند.

به لطف فناوری‌های جدید ارتباطی، هر کسی در خانه خودش هم می‌تواند مانند یک شرکت بزرگ کار کند. امروزه با بودجه کم هم یک کارآفرین می‌تواند شرکتی خدماتی یا اطلاعاتی را به طور کاملاً مؤثر از داخل خانه خود هدایت کند.

سبک زندگی مستقل می‌شود.

استقلال در زندگی یکی از مزایای کارآفرینی است که در مبحث مزایا و معایب کارآفرینی شرح داده شد و در کنار تضمین و امنیت مالی همچنان به عنوان یکی از اولویت‌های کارآفرینان مطرح است تا این افراد بتوانند مکان زندگی، ساعات کاری و کار مورد علاقه خود را انتخاب کنند.

تجارت الکترونیکی بر تجارت سنتی پیشی می‌گیرد.

گسترش اینترنت و نفوذ آن در کشورها و خانواده‌ها با ابزارهای ارتباطی نوین مثل گوشی‎های تلفن و تبلت، اقیانوسی از اطلاعات را در اختیار کاربران قرار می‌دهد که برای کارآفرینان فرصت‌های زیادی ایجاد می‌کند. انواع کسب‌وکارهای خدماتی، فرهنگی، بازرگانی و تفریحی اکنون بر بستر اینترنت در حال فعالیت هستند که می‌توان گفت تقریباً هر چیزی را می‌توانیم از طریق اینترنت بخریم یا بفروشیم.

فرصت‌های تجارت بین‌المللی فراهم شده‌اند.

مرزهای تجارت از مرزهای ملی فراتر رفته‌اند و هر کسب‌کاری می‌تواند از این فرصت بزرگ برای عرضه محصولات و خدمات خود به آن سوی مرزها استفاده کند. کسب‌وکارهای کوچک نیز می‌توانند چشم‌انداز بین‌المللی داشته باشند و از ابتدا برای صادرات خود برنامه‌ریزی کنند. راهکارهای زیر پیشنهاد می‌شوند:

  • بررسی عمیق بازارهای خارجی
  • تمرکز اولیه روی یک کشور
  • استفاده از بودجه دولتی
  • شراکت و ایجاد ائتلاف با کسب‌وکارهای محلی دیگر
entrepreneurial

جمع‌بندی

همه امکانات فراهم است، اگر تصمیم برای کارآفرین شدن دارید، تکانی به خود بدهید. شاید اسنپ، دیجی‌کالا، علی‌بابا و آپی دیگر در راه باشد.

در مبحث بعدی گونه‌های مختلف کارآفرینی را فهرست می‌کنیم و به جذاب‌ترین نوع آن یعنی کارآفرینی خانگی می‌پردازیم.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *