ایده‌های کسب‌وکار اینترنتی با سرمایه کم

ایده‌های کسب‌وکار اینترنتی با سرمایه کم

یکی از دغدغه‌های اغلب افراد برای ورود به دنیای کارآفرینی نداشتن ایده است یا اینکه احساس می‌کنند ایده‌هایی که در سر دارند، ایده‌های موفقی نیستند. راه‌اندازی یک کسب‌وکار اینترنتی، نیازمند یک برنامه عجیب‌وغریب مهندسی‌شده بر مبنای آنالیز دقیق فرصت‌ها و ضعف‌ها نیست. به بودجه کلان نیازی ندارد و حتماً برای مدیریت آن، نیازمند کسب مدرک فوق‌لیسانس در رشته‌های کامپیوتر و فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک نیستید. حتی به ایده خیلی بزرگ هم نیاز نیست. کارهای خیلی بزرگ، با ایده‌های کوچک آغازشده و باپشتکار و استعداد صاحبان این ایده، توسعه‌یافته و تجاری‌سازی شده است.

دنیا، دنیای خلاق‌هایی است که با کاربردی کردن خلاقیت، نوآوری شگرفی را به جامعه ارائه می‌دهند و راه موفقیت را سریع‌تر می‌پیمایند. خلاقانه فکر کنید و فعالانه تلاش کنید و امیدوارانه خلق کنید که فاصله بین داشتن و نداشتن، تنها یک خواستن است.

حال چند نمونه راه‌کارهای ساده برای راه‌اندازی یک فعالیت اینترنتی ارائه می‌دهیم که می‌تواند زمینه‌های یک کسب‌وکار بزرگ را فراهم کند.

ایده‌های کسب‌وکار اینترنتی با سرمایه کم

راه‌اندازی یک وبلاگ شخصی در اینترنت

می‌تواند قابلیت‌های فردی و تکنیکی شما را در هر زمینه‌ای به کاربران اینترنت معرفی کند؛ مثلا اگر طراح کاتالوگ هستید، نوشتن مطالب جالب و انتشار کارهای قبلی شما در وبلاگ و معرفی وبلاگ به دوستان و درخواست از آن‌ها برای قراردادن لینک وبلاگ در سایت و وبلاگ خود، در جذب مخاطب برای شما مؤثر است.

فراموش نکنید با دنیایی با بیش از ۲ میلیارد کاربر فعال و باسواد حتی با یک وبلاگ هم می‌توان کسب‌وکار راه‌اندازی کرد و خلاق بود و درآمد کسب کرد. نیازی به راه‌اندازی پورتالی با میلیون‌ها تومان هزینه و منابع انسانی متخصص نیست. ابزارهای رایگان طراحی و راه‌اندازی وبلاگ را بررسی کنید و تلاش کنید تا به جرگه جامعه وبلاگ‌نویسان جهان بپیوندید. هر وبلاگ یک رسانه است و به قول مک لوهان، رسانه همان پیام است! رازهای نهفته در وبلاگ‌نویسان موفق را بیش‌تر مطالعه و تحقیق کنید.

ایده‌های کسب‌وکار اینترنتی با سرمایه کم

 وب‌سایت شرکتی

اگر شرکت دارید و این شرکت در ابتدای راه است، ایرادی ندارد. برای این شرکت کوچک و قابلیت‌های آن، وب‌سایتی راه‌اندازی کنید. از یک‌ زبان زنده‌ بین‌المللی برای بارگذاری صفحات آن استفاده کنید.
جادوی وب آن است که صفحات پرتال شما که به‌خوبی توسط راهکارهای بهینه‌سازی پرتال در موتورهای جست‌وجو نمایه‌ شده‌اند، در نتایج موتورهای جست‌وجو ظاهر می‌شود و لینک‌خور پرتال شما افزایش می‌یابد. لینک‌خوری بیشتر، یعنی مخاطب بیشتر و مخاطب بیشتر یعنی درآمد بهتر.
ایده‌های کسب‌وکار اینترنتی با سرمایه کم

وب‌سایت نظردهی

وب‌سایتی راه‌اندازی کنید تا دیگران بتوانند نظرات خودشان را درباره موضوعات مختلف و در چارچوب موضوع پرتال شما، به اشتراک بگذارند؛ مانند انجمن‌های اینترنتی یا شبکه‌های اجتماعی. موتورهای جست‌وجو کاربران زیادی را به سمت وب‌سایت جدید شما هدایت می‌کنند و تولید محتوای پرتال شما سبب می‌شود تا در نتایج موتورهای جست‌وجو ظاهر شوید.

این یعنی افزایش تعداد مخاطب و درنهایت افزایش کاربری سایت شما که منجر به تبلیغات و سودآوری هرچند اندک برای شما می‌شود. این یعنی، شما بستر خیلی از فعالیت‌های پرمخاطب در وب را براساس سلیقه و قانون و فرصت‌هایی که دارید، راه‌اندازی کنید. بسترسازان، فرصت‌آفرین هستند و فرصت‌آفرینان، کارآفرینان موفقی در سرزمین دیجیتال می‌باشند.

ایده‌های کسب‌وکار اینترنتی با سرمایه کم

وب‌سایت بازنشر مطالب

بازنشر مطالب و محتواهای تولیدشده که اشتراک‌گذاری آنها رایگان و مغایر با اصول حقوق صاحب اثر نیست، می‌تواند راهکاری برای شروع یک کسب‌وکار ساده باشد؛ مثلا راه‌اندازی سایت یا وبلاگی برای انتشار کلیه تصاویر روزانه خبرگزاری‌های داخلی در زمینه‌های مختلف می‌تواند برای خیلی‌ها جذاب و جالب باشد. البته با رعایت حقوق صاحب اثر. کسب‌وکار خبرخوان‌ها، کسب‌وکار خوبی است. هزینه و زمان و سرمایه عجیبی هم نیاز ندارد؛ اما شما را بسیار مطرح می‌کند.

ایده‌های کسب‌وکار اینترنتی با سرمایه کم

ایده‌های معرفی شده ، بخشی از دریای بزرگ ایده‌ها، برای راه اندازی کسب و کار در دنیای دیجیتالی و پر رونق وب است و البته تضمینی برای موفقیت آن وجود ندارد، همه چیز به شما و استعداد و پشتکارتان بستگی دارد.
راهکارهای معرفی شده که برای طراحی یک پرتال خلاق است، می‌تواند بستر یک نوآوری در سرزمین دیجیتال را پایه‌گذاری کند.
علاقه‌مندان میتوانند برای مطالعه بیشتر پیرامون این موضوع فایل الکترونیکی کتاب «40 ایده کارآفرینی اینترنتی» را از طریق لینک پیوست دریافت کنند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *