توسعه اکوسیستم فناوری و نوآوری در شمال شرق تهران کلید خورد

مهندس ظهرابی معاون سازمان حفاظت از محیط زیست در مراسم ویژه هفته درختکاری که صبح امروز از سوی دانشگاه تربیت مدرس و پارک علم و فناوری این دانشگاه برگزار شد، توجه به توسعه علمی اکولوژی را از اهم فعالیت‌های لازم در عرصه حفاظت از محیط زیست ذکر کرد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس؛ مهندس حمید ظهرابی معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت از محیط زیست طی سخنانی در ویژه برنامه در جمع مسئولان دانشگاه و پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و کارآفرینان، با اشاره به اهمیت علم اکولوژی و اکوسیستم‌ها در برنامه‌ریزی‌های کلان کشوری افزود: مدیریت ما باید به سمت مدیریت زیست بومی حرکت کند تا بر اساس تغییر اقلیم و شرایط محیط زیست تغییرات اکوسیستم را مدیریت و زمینه توسعه‌ای را فراهم سازیم.

وی در ادامه، نداشتن دانش تولید را از نقصان‌های علمی کشور ذکر کرده و تصریح کرد: اینکه چه بکاریم، کجا بکاریم و چگونه بکاریم؟ علم است. متأسفانه در سال‌های اخیر بهره‌برداری‌های نادرست در بالادست باعث ایجاد مشکلات بسیاری از جمله از بین رفتن سفره‌های آب زیرزمینی شده است که بر مشکلات گذشته افزوده است، لیکن اگر برای کاشتی که می‌خواهیم، اقتصادی در نظر داریم؛ باید به تنوع، اکوسیستم، اقلیم و مدیریت زیست بومی واقف باشیم.

در این برنامه همچنین دکتر احمدی رئیس دانشگاه تربیت مدرس ضمن اشاره به سابقه تأسیس 15 ساله پارک علم و فناوری، بر نقش مهم این مجموعه در زمینه‌های مختلف فعالیت‌‎ها اشاره کرده و افزود: مجموعه علم و فناورانه مدرس به‌عنوان پارک دانشگاهی، بنیه عظیمی از علم و فناوری را فراهم آورده است.

دکتر ابراهیمی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس نیز طی سخنانی با اشاره به اهمیت توسعه پایدار اکوسیستم، گفت: در عین حال که درحال توسعه هستیم، ملاحظات اکوسیستم را رعایت خواهیم کرد.

گفتنی است؛ در مراسم امروز 13 اسفند ماه ضمن کاشت 400 اصله نهال در منطقه پردیس پارک علم و فناوری،  توسعه اکوسیستم فناوری و نوآوری در شمال شرق تهران به‌صورت رسمی کلید خورد.

97/12/13