رویداد «مدل‌های نوآورانه کشف دارو: پلی بین صنعت و دانشگاه» برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری مدرس، این رویداد در روز سه‌شنبه مورخ 97/8/22 با سخنرانی الکساندر کراوفورد، محقق آلمانی، مهدی عیاری، عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس و مترجم این رویداد و حضور گروهی از دانشجویان دکتری و ارشد و اعضای هیأت علمی، در سالن همایش علامه جعفری دانشکده انسانی، با هدف به اشتراک‌گذاری راز موفقیت در راه تجاری‌سازی فعالیت‌های پژوهشی، برگزار شد.

در این رویداد، کراوفورد در خصوص موفقیت تحقیقات خود بر روی مدل‌ ارگانیسم‌هایی همچون گورخرماهی مبتلا به اختلالات دستگاه عصبی مرکزی نظیر صرع، و تلاش برای استخراج ترکیبات گیاهی مؤثر در درمان چنین بیماری‌های نادری توضیح داد. وی با بیان اینکه از هر 2000 نفر در دنیا 1 نفر مبتلا به بیماری‌های نادر است، به ضرورت انجام تحقیقات و سرمایه‌گذاری در این راستا تأکید کرد.

در ادامه مهدی عیاری افزود: «ایشان عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس شده‌اند و در یک سال 2 تا 4 بار به کشور ایران می‌آیند تا تجربه‌های علمی و تجاری خود را با ما به اشتراک گذارند»، سپس کراوفورد یادآور شد که ثبت دارو توسط کمپانی‌های مشهور 10 تا 15 سال به‌طول می‌انجامد و نیاز به بیش از 1 میلیارد دلار هزینه  دارد، همچنین بیشتر گرنت‌ها توسط خانواده‌هایی اهدا می‌شود که فرزندانی با سندروم‌های نادر دارند.

در آخر، عیاری در زمینه دلایل و ضرورت‌های برگزاری این همایش گفت: «با وضعیت کنونی ارز در ایران، استفاده از سرمایه‌گذارهای خارجی شانس بزرگی برای پیشرفت در پژوهش و صنعت این کشور است، به‌خصوص که اشخاصی نظیر کراوفورد با تمایل و علاقه فردی خود به جمع ما پیوسته‌اند، از این‌رو بهتر است از این شانس بزرگ به نحو احسن استفاده کنیم». این رویداد با پاسخگویی به سوالات شرکت‌کننده‌ها پایان یافت.

97/08/22