سامانه جامع
درباره شرکت سوابق اجرایی شرکت سوابق اجرایی مدیریت محصولات اعضا شرکت ارتباط

در راستای حل مشکل آلودگی آب، شرکت خط و ربط پایدار اقدام به معرفی و طراحی نسل جدیدی از شیر آب‌های خانگی به نام Aqua Life کرده که مجهز به تصفیه‌کننده میکروبیولوژیک بوده و آب شهری را در حین استفاده مصرف‌کننده تا بالای 90% تصفیه می‌کند.

Aqua Life شیر آبی مطمئن برای استفاده بیمارستان‌ها، هلال‌احمر و حتی مشترکان عادی آب است که به افرادی با سیستم ایمنی پایین کمک می‌کند با هزینه کمتر از سلامتی بیشتر برخوردار باشند؛ Aqua Life دستگاهی مرکب از شیر آب و تصفیه‌کننده است که هدف اصلی آن تأمین سلامت مشترکین آب، تصفیه میکروبیولوژیک آب تا 90% یا بیشتر و کاهش ابتلای مشترکین آب به بیماری‌های عفونی ناشی از آب است.

با استفاده این شیرهای آب‌ در سرویس اتاق‌های بیمارستانی، بخشی از مراقبت‌های پرستاری تعدیل‌شده تا حدی از نگرانی بیمار و تیم پزشکی درباره ابتلای بیمار به عفونت زندگی راحت‌تر، ایمن‌تر و مستقل‌تری را تجربه کنند؛ هدف ثانویه این محصول پایداری محیط‌زیست و نگهداری از منابع آبی است. با تقلیل کلرزنی که یک جنگ‌افزار شیمیایی است و به محیط‌زیست آسیب می‌زند، کمک می‌شود سفره‌های آب زیرزمینی و حتی خاک کمتر آلوده شود.

  • طراحی رابط دستگاه الکتروپوریشن و دسته نگهداری و استفاده سوزن‌های انتقال پالس
  • طراحی و اجرای فضای داخلی ساختمان زیرساخت ارتباطات (طبقه همکف)
  • طراحی داخلی فضای مشترک کاری برای استارت‌آپ‌ها در ساختمان بنیان
  • طراحی و بهینه‌سازی Pan-support گاز خانگی برای شرکت درسا
  • طراحی و اجرای کلیک باکس برای شرکت زیباسازان
  • طراحی داخلی آموزشگاه زبان رنگین‌کمان بندر انزلی

3 سال سابقه مدیریت طراحی و تیم R&D – گروه خط و ربط
5 سال سابقه مدیریت طراحی و عضو تیم R&D در کارخانه پدیده دنیای مدرن
1 سال سابقه طراحی محصول در شرکت سایپا آذین و عضو تیم R&D
۱ سال سابقه طراح مبلمان شهری در شرکت مهندسی مشاوره کاسون
۳ سال سابقه مدیریت پروژه در شهرداری کرج

قمر حسومی
قمر حسومی مدیرعامل کارشناسی ارشد
آذر حسومی
آذر حسومی رئیس هیأت مدیره کارشناسی
ایمان حسومی
ایمان حسومی عضو هیأت مدیره کارشناسی
خط و ربط پایدار

در حال بارگذاری ...