اجرای دیجیتال ساینیج برنا رسانه در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور

اجرای دیجیتال ساینیج برنا رسانه در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور

اجرای دیجیتال ساینیج برنا رسانه در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور
با توجه به ماهیت اطلاع رسانی نرم افزار های دیجیتال ساینیج، یکی از کاربرد های آنها استفاده به عنوان تابلو اعلانات روابط عمومی در ادارات و سازمان ها می باشد که در مقایسه با تابلوهای سنتی از مزایا و امکانات بسیار بیشتری برخوردار می باشد. نمایشگرهای دیجیتال ساینیج با امکان پخش محتوای چند رسانه ای و نمایش اخبار و اطلاعیه ها به روشهای های متنوع، در جلب توجه و انتقال پیام به مخاطبان موفق ترند و به این ترتیب اثر گذاری بیشتری دارند. طبق تحقیقات انجام شده این تفاوت نسبت به تابلوهای ثابت و سنتی حدود چهار برابر بیشتر می باشد و پیش بینی میشود با توجه به ارتباط خوب نسل جدید با فناوری های نو، نمایشگرهای دیجیتال ساینیج در آینده به کلی جایگزین روشهای سنتی اطلاع رسانی و تبلیغات گردند. اما در کنار جذابیت های بصری بیشتر برای مخاطبان، امکانات گسترده مدیریت پخش محتوا در نرم افزار دیجیتال ساینیج مزیت مهم دیگر این سیستم اطلاع رسانی یکپارچه نسبت به تابلوهای سنتی می باشد. قابلیت هایی مانند ارسال لحظه ای بروزرسانی ها و اخبار به تمامی نمایشگرها و برنامه ریزی زمانی پخش محتوا، ناحیه بندی صفحه نمایش و امکان واگذاری دسترسی هریک از ناحیه ها به افراد خاص، مدیریت جداگانه محتوای یک یا گروهی از نمایشگرها و غیره… ضمن دربرداشتن صرفه جویی های مالی و زمانی در سازمان امکانات جدید و ویژه ای را در اختیار مدیران روابط عمومی قرار میدهد.
دیجیتال ساینیج برنا رسانه در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور
شرکت برنا گستران دانش، که شرکتی دانش بنیان در زمینه فناوری اطلاعات می باشد، با توجه به هزینه های بسیار بالای نرم افزارهای خارجی و به منظور فراهم کردن شرایط آسان تر استفاده از نرم افزار دیجیتال ساینیج در ایران و نیز بومی سازی برخی امکانات مانند ماژول های اوقات شرعی، پخش تلویزیون و بریده جراید اقدام به توسعه نرم افزار دیجیتال ساینیج برنا رسانه نمود و تا کنون آن را در بسیاری از سازمان های دولتی و غیر دولتی و نیز مراکز تجاری و هتل ها اجرا نموده است. این نرم افزار درکنار دارا بودن امکانات نمونه های خارجی دارای قابلیت سفارشی سازی و هماهنگ سازی هرچه بیشتر با توجه به نیازهای هر سازمان می باشد. پس از نصب سامانه اطلاع رسانی یکپارچه برنا رسانه در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور نیز که از زیرمجموعه های وزارت علوم می باشد خواهان نصب و استفاده از نرم افزار دیجیتال ساینیج برنا در ساختمان خود گردید. این مرکز به انجام تحقیقات بنیادی و کاربردی در زمینه خودکفایی علمی و صنعتی می پردازد و به‌عنوان کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی ایفای نقش می کند.
هم‌اکنون این مرکز با داشتن هفت گروه علمی با عنوان‌های: گروه علم و جامعه، گروه ترویج علم، گروه آینده‌اندیشی، گروه اقتصاد علم، گروه علم‌سنجی، گروه سیاست علم و گروه اخلاق علم و فناوری وظایف مهم شناسایی درخت علم و مطالعه در تعیین سهم مطلوب کشور از آن در آینده، تحقیق در بومی‌سازی روش های علمی سنجش علم و فناوری و تعیین وضع موجود با استفاده از آنها، مسأله‌شناسی نظام علمی کشور با تمرکز بر حوزه پژوهش و فناوری با رویکرد فرابخشی و تصمیم‌سازی، خط‌ مشی‌ سازی و تهیه راهبرد و برنامه برای رسیدن از وضع موجود به وضع مطلوب، مطالعه و ارائه روش‌های مناسب ترویج علم در راستای سیاست‌ها و برنامه‌های توسعه علمی، انجام تحقیقات بنیادی، توسعه‌ای، کاربردی بر اساس اصل مأموریت‌گرایی و با تمرکز خاص در زمینه‌های سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، نظارت و ارزیابی را به عهده دارد.
98/01/21